2012-09-15 08:46:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - rossz hangulatban ébred

Napi horoszkóp szeptember 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha végre sikerülne ledobnia magáról azt a téves kényszerét, hogy másoknak megfeleljen, akkor talán végre sikerülhet kibontakoztatnia a saját képességeit is. A várva várt dicséretet is akkor fogja elnyerni, ha mer önmaga lenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Kissé szétszórttá vált, és ennek köszönhetően el is úszhat a munkájával. Meglehet, talán túl sokat is vállalt. A napjait folytonosan monoton munkájával tölti, és a lelke tiltakozásul küldte önre az álmodozást. Merjen szépet álmodni!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ideje lenne rendszeres testedzésbe kezdeni: a jegyében járó Jupiternek hála, kellemesebbé váltak a napjai. Nem jó viszont, hogy ez elsősorban az étkezési szokásain, és ennek következtében a körméretein látszik meg.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valaki titkon ellenségeskedik önnel szemben a munkahelyén. Vigyázzon hát, hogy kinek mit is mond, nehogy a főnökei fülébe jussanak eltorzított szavai. A feljebbvalóival most célszerű minél jobb viszonyt ápolnia, hogy ezt elkerülje

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem tűnik túl szerencsésnek az ön előtt álló nap. Szerencsére, ez a reggeli megérzés délutánra eloszlik, s ha lesznek is kellemetlenségei, mégis valahogy jóra fordulhat minden. Mosollyal sok jót elérhet, sok rosszat elkerülhet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rossz hangulatban ébred, és ez sajnos az egész napjára rányomja a bélyegét. Ne adja meg magát a lelkén uralkodó kedvnek: kergesse el zeneszóval a fellegeket! Ha kell sírjon is egy kicsit, de ne csokival vigasztalja magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha úgy érzi, nincs semmi kedve a munkájához, és volna is lehetősége rá, hogy valami mással töltse az időt, akkor tegyen úgy. A legjobb volna, ha a mai napon valami magányos, vagy baráti programmal töltené. Csak semmi kötelesség.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A vénasszonyok nyara szinte tombol, és a hűvös estékkel jobb nyaralóidőül szolgálhat, mint a forró nyár. Tegye magát szabaddá már a mai napon, vagy legalább estétől, és vegye a nyakába a világot! Egy régi hely visszavárja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma végre elismerhetik a munkahelyén a képességeit. Ez azonban még nem szabad, hogy elbizakodottá tegye. Manapság senki nem lehet biztos a munkahelye felől. Tartsa meg a szerénységét is a büszkesége mellett. Keressen barátokat!

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Folytonosan kapkod, időhiányban szenved. Talán, ha képes lenne megálljt parancsolni önmagának, és nem folytonosan az akaratát szeretné érvényesíteni, az idő is lelassulna ön körül. Ezt leginkább egy ölelő karban élheti át.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, párkapcsolata már nem a régi. Vagy az a baj, hogy nagyon is régi? Az új, a fiatalabb kapcsolat ugyan pillanatnyilag élményekkel gazdagítja, de azért nem biztos, hogy mindent fel kell adnia. Legyen belátóbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Megnyugtató lehet a mai nap: valamit elér ma, amire már régóta vágyott. Most egy kicsit sütkérezzen az öröm fényében, amit ez a tény ad. Ne kezdje el magát máris frusztrálni az ebből adódó problémákkal. Lassítson, lazítson!

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: